La nova tenda de JYSK amb descomptes del 75 % en este municipi d'Alacant

La companyia danesa de productes de descans, mobles i decoració de la llar inaugura el seu nou establiment a la província este dijous 11 de juliol

Guardar

Una tienda de JYSK en Alicante
Una tienda de JYSK en Alicante

Els amants del disseny d'interiors i la decoració de la llar tenen un nou lloc a Alacant al qual acudir per a adquirir complements i moblar les seues cases al seu gust. La companyia JYSK prepara el desembarcament a Cocentaina amb l'obertura de la seua primera botiga en este municipi del Comtat, el trigèsim quart punt de venda físic en la Comunitat Valenciana. I per a celebrar-ho, han organitzat una inauguració en gran este dijous 11 de juliol amb descomptes de fins al 75% en tots els seus productes.

Així, tots els clients que acudisquen a este nou establiment situat en Av. de L'Altet, 2 a Cocentaina podran gaudir de suculentes rebaixes en la compra dels articles fins dimecres 17 de juliol. A més, només pel dia de l'obertura, totes les persones que acudisquen podran accedir no sols a increïbles descomptes, sinó també a regals sorpresa exclusius sempre que facen una compra mínima fins a esgotar existències.

En este sentit, JYSK continua la seua expansió a través de la província d'Alacant, en concret, i el territori peninsular, en general. En total, la companyia danesa suma més de 1.800 empleats entre Espanya i Portugal, una xifra que la convertix en una referència a nivell empresarial i que ha calat entre la clientela pel seu ampli catàleg de productes a preus competitius. “El nostre objectiu és proporcionar una experiència de compra inspiradora i còmoda”, explica Carlos Haba, Director de JYSK a Espanya i Portugal al mateix temps que destaca que “estem un pas més prop d'aconseguir la nostra meta de tindre 300 botigues a Espanya en els pròxims anys”.

Novetats amb essència escandinava

La multinacional JYSK va aterrar a Espanya l'any 2009 i el seu creixement ha sigut exponencial des de llavors. La mateixa empresa subratlla que una de les seues missions ha sigut acostar a tots els consumidors alta qualitat i un disseny escandinau singular tant en productes com en servicis a l'abast de totes les butxaques. De fet, en cada punt de venda es respira una estètica i marcada línia nòrdica concorde a les tendències. A més de l'obertura de la seua nova botiga a Cocentaina, la companyia danesa presenta grans novetats, com les seues atractives col·leccions de jardí, articles de decoració, productes de descans o tèxtils per a la llar.

En esta nova temporada “outdoor”, els articles estrela són tots els seus mobles d'exterior; però també ho són una gran varietat d'altres productes destacats com la taula de menjador NORTOFT i la cadira de menjador BISTRUP, amb un descompte del 60%, així com l'escriptori gaming HALSTED o el matalàs d'espuma GOLD F35, tots dos amb una rebaixa del 70%.

L'experiència a la botiga física sempre és imprescindible a l'hora de triar un producte, però JYSK també oferix l'oportunitat d'adquirir tots els productes de la firma a la seua botiga en línia JYSK.es. En este sentit, la companyia disposa de servicis com a “Clic & Collect”, que permet fer la compra en línia i arreplegar-la a la botiga, “Devolucions il·limitades” sense limitacions de temps per a productes no utilitzats, “Garantia de Preu”, coordinació del “Servici de Muntatge” o “Targetes Regal”.

Arxivat a:

Destacats