Obri el Mercat d'Artesania d'estiu d'Alacant: horari i ubicació

Els tradicionals llocs de venda arriben un any més a la platja de Sant Joan per a oferir una àmplia selecció de productes artesans durant l'època estival

Guardar

Mercat d'Artesanía a Alacant
Mercat d'Artesanía a Alacant

Si existix una imatge que definisca millor l'estiu a Alacant és que a la platja de Sant Joan després d'un llarg matí gaudint de l'arenal, quan cau el sol la majoria dels persones ixen a prendre alguna cosa, sopar, gaudir del so i la brisa marina o simplement fer un volt pels llocs coneguts com els “hippies”. Sens dubte, esta zona d'Alacant desborda vida durant l'època estival, i com a marca la tradició, l'inici del mes de juliol suposa el retorn del mercat d'artesania alacantí més popular. 

Este espai comercial llista de carrers obrirà les seues persianes este mateix dilluns 1 de juliol i es prolongarà durant fins a l'ocàs de la temporada alta d'estiu l'1 de setembre. Així, les casetes de productes artesans tornaran a situar-se entre l'avinguda de Nàpols núm. 1 i l'avinguda de Niça núm. 3. Este emplaçament es va estrenar en l'edició de l'any passat després que la mateixa associació d'Empresaris d'Artesania i Comarca sol·licitara el canvi d'ubicació i fora aprovada tant per l'Ajuntament com per la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat.

Fins a un total de 46 llocs, quatre menys que l'any passat, han aconseguit la llicència de venda per part de l'Ajuntament d'Alacant este 2024. Igual que ocorre tots els estius, les casetes oferiran una àmplia varietat de productes artesans fets a mà, curiositats, decoració de la llar, bijuteria, roba i complements, així com articles relacionats amb l'època estival com a tovalloles, xancletes, poals o matalassets.

Horari del mercat d'artesania

Este tradicional mercat comptarà amb un horari similar al d'anys anterior. En este sentit, acompanyarà les vesprades durant tot l'estiu a la platja de Sant Joan. Per tant, els llocs de venda obriran al públic a partir d'este dilluns 1 de juliol entre les 18 hores i la 1h de la matinada de dilluns a dijous, mentres els divendres, dissabte i vespres de festius els artesans podran prolongar el seu horari d'obertura fins a les 2.30 hores.

Arxivat a:

Destacats