Obrin els centres comercials i supermercats d'Alacant este dilluns 24 de juny?

Descobrix si els establiments d'alimentació i les grans superfícies comercials de la capital alacantina obrin les seues portes en el festiu pel dia de Sant Joan

Guardar

Supermercat Consum a Alacant
Supermercat Consum a Alacant

Este dilluns 24 de juny Alacant viu un dels seus dies més especials, la Nit de Cremà. Els monuments fogueriles cremaran en flames en la culminació de les Fogueres 2024. Sens dubte, es tracta d'una de les cites marcades en roig per tots els alacantins i alacantines en el calendari i, per tant, és un dia festiu tant a la ciutat com en diversos municipis de la Comunitat Valenciana. No obstant això, es tracta d'una jornada marcada com a festiu recuperable, per la qual cosa alguns establiments comercials podrien aprofitar per a obrir les seues portes en un dia en la qual es preveu una gran afluència de públic als carrers.

Malgrat això, el conjunt de les grans superfícies comercials de la capital alacantina respectaran la tradició i no obriran les seues portes durant este dilluns. Així, les botigues dels centres comercials Gran Via, Plaza Mar 2, Puerta de Alicante, El Corte Inglés i Parc Vistahermosa tiraran el tancament. Així i tot, tot i que no es podran realitzar compres en els establiments comercials, les zones d'oci i restauració del CC Gran Via sí que estaran obertes amb el seu horari habitual de 12h a 01:00 hores.

Així i tot, una superfície tan pròxima a la ciutat d'Alacant com The Outlet Stores a Sant Vicent del Raspeig ha confirmat que estarà obert amb tots els seus servicis este dilluns 24 de juny. Per tant, les botigues alçaran la persiana amb normalitat en un horari que es prolonga entre les 10h del matí i les 22 hores de la nit. Per part seua, la zona d'oci i restauració s'estendrà fins a la 1 de la matinada, i el Carrefour Market entre les 9h i les 22h. El Centre Comercial de l’Aljub a Elx també obrirà este festiu de Sant Joan.

Supermercats d'Alacant el dia de Sant Joan

Al tractarse d'una jornada festiva, moltes persones s'ajunten a les seues cases o en els racós que inunden la ciutat d'Alacant per a menjar i sopar. En este sentit, les compres d'última hora són sempre habituals per a acabar de completar el menú. No obstant això, els supermercats a la ciutat d'Alacant mantenen la mateixa línia que els centres comercials. Això vol dir que, per exemple, Mercadona seguirà la tendència general de no obrir en festiu, una situació que s'estén al conjunt dels seus centres en tota la Comunitat Valenciana.

Esta és la política a la qual també se sumen la marca alemanya Aldi o Carrefour. En el cas de la cadena francesa, ha anunciat que el conjunt de les seues grans superfícies de la capital alacantina tancaran, però han optat per mantindre els supermercats de menor grandària Carrefour Express oberts durant esta jornada festiva. A més, el Carrefour de Sant Joan sí que obrirà les seues portes. L'horari varia segons l'establiment, per la qual cosa és recomanable consultar la seua pàgina web.

Alcampo també ha anunciat que els seus dos supermercats en la capital alacantina (Centre Comercial Plaza Mar 2, Vistahermosa en Alcampo City) estaran tancats. De la mateixa manera, els supermercats Dia no estaran oberts durant este dilluns 24 de juny; i tampoc ho farà Lidl en els establiments de la ciutat d'Alacant.

En el cas de Consum, la majoria dels establiments romandran tancats, encara que la companyia valenciana ha informat que sí que obriran les botigues Charter a la ciutat d'Alacant en horari de 9h a 21:45 hores (carrer Catedràtic Daniel Jimenez de Cisneros), de 6h a 22 hores (Avd. del Pare Esplá) i de 8h a 21h (carrer Músic José Torregrosa).

Arxivat a:

Destacats