Torna a Alacant el tradicional Mercat d'Artesania d'estiu

Un total de 46 llocs de venda arriben a la platja de Sant Joan i oferiran una àmplia selecció de productes artesans durant l'època estival

Guardar

Casetes en el mercat d'estiu de Sant Joan
Casetes en el mercat d'estiu de Sant Joan

Una de les imatges habituals durant els estius en la platja de Sant Joan és que després d'un llarg matí gaudint de l'arenal, quan cau el sol la majoria de les persones ixen a prendre alguna cosa, sopar, gaudir del so i la brisa marina o simplement fer un volt pels llocs coneguts popularment com els "hippies". Sens dubte, esta zona d'Alacant desborda vida durant l'època estival, i com a marca la tradició, la setmana vinent tornarà el mercat d'artesania alacantí més famós.

En concret, este espai comercial al carrer obrirà les seues persianes el dilluns 1 de juliol i es perllongarà durant dos mesos fins a l'ocàs de la temporada alta d'estiu l'1 de setembre. Així, les casetes de productes artesans tornaran a situar-se entre l'avinguda de Nápoles núm.1 i l'avinguda Niza núm.3. Este emplaçament es va estrenar en l'edició de l'any passat després que la pròpia associació d'Empresaris d'Artesania i Comarca sol·licitara el canvi d'ubicació i fóra aprovada tant per l'Ajuntament com per la Consellería de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat.

Fins a un total de 46 llocs, quatre menys que l'any passat, han aconseguit la llicència de venda per part de l'Ajuntament d'Alacant este 2024. Igual que ocorre tots els estius, les casetes oferiran una àmplia varietat de productes artesans fets a mà, curiositats, decoració de la llar, bijuteria, roba i complements, així com articles relacionats amb l'època estival com a tovalloles, xancletes, poals o matalassets.

Est és l'horari del mercat d'artesania d'estiu

Este tradicional mercat comptarà amb un horari idèntic al d'altres anys per a acompanyar les vesprades durant tot l'estiu en la platja de Sant Joan. En este sentit, els llocs de venda obriran al públic a partir d'este dilluns 1 de juliol entre les 18 hores i la 1h de la matinada de dilluns a dijous, mentre que els divendres, dissabte i vespres de festius els artesans podran perllongar el seu horari d'obertura fins a les 2.30 hores.

Arxivat a:

Destacats