Benidorm reforça el transport urbà durant el Reggaeton Beach Festival

L'accés a Colònia Madrid per les calles Estació, Capità Cortés i Alcalá es restringirà al tràfic coincidint amb el tancament de portes de l'esdeveniment

Guardar

Autobús urbà de Benidorm
Autobús urbà de Benidorm

El Reggaeton Beach Festival arriba este cap de setmana a Benidorm. Està previst que este multitudinari esdeveniment musical reunisca a més de 50.000 persones entre el dissabte 6 i el diumenge 7 de juliol. És per això que tant l'Ajuntament com l'empresa concessionària de l'autobús urbà de Benidorm, Avanza, ha decidit reforçar diverses línies que enllacen amb el recinte situat en la ciutat esportiva Guillermo Amor.

Així, s'han establit una sèrie de llançadores coincidint amb l'hora de finalització de l'esdeveniment en ambdues jornades; i també s'ha instal·lat una parada de taxis provisional en l'avinguda de la Llibertat. L'àrea de Mobilitat ha explicat en un comunicat que a partir de les 16 hores, i fins a la mitjanit, s'incrementarà el servei de la línia 1 de l'autobús urbà des de la zona de Llevant cap a Colònia Madrid en parades com a Hotel Meliá, Edifici Albatros, Església del Carmen i avinguda d'Europa.

Per la seua banda, per als assistents que vulguen arribar des de Ponent el reforç tant el dissabte com el diumenge serà en les línies 2 i 3 des de les parades de Cala de Finestrat i Hotel Bali. La parada més pròxima al festival a través d'este trajecte és la situada en l'avinguda de Panamà, mentre que la línia 1 acostarà a les persones assistents fins a l'estació del TRAM, en els voltants de la ciutat esportiva.

Reggeaton Beach Festival de Benidorm
Reggeaton Beach Festival de Benidorm

Llançadores de retorn i corts de tràfic

Una vegada finalitze l'activitat en el recinte Reggaeton Beach Festival, a partir de les 00.00 hores, s'han establit una sèrie de llançadores de les línies 1 i 2 en l'avinguda de Foietes amb freqüències de 20 minutos, encara que estes podrien canviar segons l'afluència d'usuaris.

A més, coincidint amb el tancament de portes de l'esdeveniment es restringirà l'accés de vehicles a la Colònia Madrid des de les calles Estació, Capità Cortés i Alcalá. L'Ajuntament informa que estes restriccions podrien ser també puntuals durant l'horari d'obertura de portes, sobre les 16 hores. En este sentit, mentre estos talls de tràfic estiguen en vigor, tots els vehicles que vulguen accedir al barri hauran de fer-ho per l'avinguda de Foietes.

Finalment, des de Mobilitat han informat que a més de l'aparcament dissuasori al costat de l'estació del TRAM, tant el dissabte com el diumenge també estarà habilitat el del polígon industrial.

Destacats