Emdiv Festival 2024 d'Elda: estos són tots els concerts gratuïts

La Plaça Castelar acull aquest dissabte una nova edició d'aquest esdeveniment amb més de dotze hores de música en directe

Guardar

Amatria en concert
Amatria en concert

La música en directe serà la gran protagonista d'esta finalitat de setmana a Elda. Este dissabte 6 de juliol torna el popular Emdiv Festival amb més de dotze hores ininterrompudes d'actuacions. En concret, la Plaça Castelar serà l'escenari en el qual diferents grups i artistes se succeïsquen al llarg de tota una jornada plagada de concerts gratuïts, un ambient inigualable i la millor música. Sens dubte, un pla imprescindible per al primer cap de setmana de juliol per a donar curs al bon rotllo en un entorn a l'aire lliure en el centre d'Elda.

Este certamen reunix este 2024 un cartell amb grans noms del panorama nacional punt en música pop, rock, indie i alternativa. Diferents estils que es fusionaran en un festival amb entrada gratuïta per a gaudir d'artistes de la talla d'Amatria, Els Punsetes, Los Invaders o Polémico Chinaski. A més, l'Emdiv Festival també inclou la participació de diversos DJs per a fer ballar als assistents, així com als grups locals Loud i Diagnòstic Binari.

De fet, totes dues bandes seran les encarregades d'obrir el repertori de concerts d'este dissabte 6 de juliol amb sengles concerts a les 11:30h i a les 13 hores. La música farà un breu alt en el camí en les hores centrals del dia i tornarà amb més força que mai amb fins a 9 hores ininterrompudes de concerts s'estendran fins a les 3 de la matinada.

Així, el grup d'estil electro-indie i post-punk Polémico Chinaski obrirà el cartell a la vesprada a les 18:20 hores, mentres que a les 19h arribarà la primera sessió de DJs de l'Emdiv Festival. Poc després, a les 19:30h, serà el torn del meu Capità i a les 20.30 hores a l'escenari de la Plaça Castelar es pujarà l'estil indie electrònic de Vicent Valera.

Per part seua, Els Punsetes faran les delícies del públic a partir de les 21:40h, el DJ Morini a les 22:45h i l'inconfusible estil del reconegut artista Amatria arribarà a les 23:55h. Finalment, Vic Drum Set, a la 1 de la matinada, i Los Invaders, sobre les 2 del matí, tancaran la nova edició de l'Emdiv d'Elda que este 2024 tornarà a comptar amb dos escenaris.

 

Arxivat a:

Destacats