Una gran festa familiar arriba a la Plaça Castelar d'Elda este divendres

L'esdeveniment infantil comptarà amb tallers per a xiquets i xiquetes, un xou de màgia i un concert

Guardar

Padres chocando la manos con su hijo
Padres chocando la manos con su hijo

Este divendres 28 de juny la cultura aterra a Elda amb la programació estiuenca d'Elda 40Gra2. La proposta està enfocada arranca per al públic infantil i per a gaudir en família. Així, la cèntrica Plaça Castelar comptarà amb diferents activitats a partir de les 19.30 hores. En concret, el programa inclou tallers per a xiquets i xiquetes i, a continuació, els assistents podran gaudir del xou de màgia de Nacho Diago i del concert Beatles for Kids del grup Abbey Road.

En este sentit, el mag Nacho Diago compta amb una àmplia marxa artística. Ha actuat en els més prestigiosos festivals de màgia d'Espanya i en 2005 va guanyar el Primer Premi de Màgia en el XXVII Congrés Màgic, la qual cosa li va convertir en campió estatal. La seua màgia seguix una línia d'investigació on l'objecte quotidià i comú es transforma per a convertir-se en una cosa dramàtica i inesperat i en el qual l'experimentació i fusió de llenguatges es convertix en un segell personal.

D'altra banda, l'espectacle de Beatles for kids inclou música, jocs i narracions “acostant-nos al grup més celebre de la història del pop”, ha assenyalat Pérez. La banda encarregada del xou és Abbey Road, considerada una de les millors bandes tribut als Beatles de parla no anglesa, amb un so impecable i un repertori centrat, sobretot, en els grans èxits del grup britànic de la primera mitat dels 60, que oferix un concert cent per cent interactiu en què les xiquetes i els xiquets també podran jugar i ballar.

El regidor de Cultura, Iñaki Pérez, ha expressat que l'objectiu d'esta iniciativa és "atraure el públic jove cap a la cultura, que coneguen i gaudisquen de totes eixes expressions artístiques que se senten i es viuen millor i de forma més especial en directe, sense pantalles pel mig. No obstant això, este esdeveniment també el podran gaudir els més majors, rememorant clàssics dels Beatles que mai passen de moda”. Així mateix, l'edil ha finalitzat convidant a la ciutadania a assistir divendres que ve a la inauguració “d'esta nova edició de l'Elda 40gra2”.

Arxivat a:

Destacats