El festival Nits al Parc torna a Mutxamel amb concerts, monòlegs i foodtrucks

Descobrix l'extensa programació d'actuacions que acompanyaran les nits d'estiu en esta localitat alacantina entre el 5 i el 14 de juliol

Guardar

El Kanka durant un concert en directe
El Kanka durant un concert en directe

L'humor i la música tornaran a ser els grans protagonistes en les nits de Mutxamel durant el mes de juliol. El festival Nits al Parc torna al municipi alacantí amb una variada programació que inclou concerts i monòlegs de grans artistes del panorama nacional i internacional. A més, els amants de la gastronomia podran sadollar l'apetit amb la zona de foodtrucks habilitada en el parc Canyar dels Portelles de Mutxamel en una nova parada d'Alacant Street Food Market. Així, este cicle es durà a terme entre el divendres 5 i el diumenge 14 de juliol amb el seu inconfusible ambient íntim i a l'aire lliure.

Esta proposta cultural i d'oci s'ha convertit en una referència en la comarca de l'Alacantí i cada any reuneix un gran nombre de persones en un entorn idíl·lic. L'espai natural en ple nucli urbà que oferix el Canyar dels Portelles, enfront de la Casa de la Cultura, suposa el millor escenari per a gaudir de les diferents actuacions. Sens dubte, un pla imprescindible per a acompanyar les nits d'estiu en una experiència exclusiva que aglutina música, humor i la millor gastronomia en un mateix recinte.

Zona de Foodtrucks en Nits al Parc
Zona de Foodtrucks en Nits al Parc

Est és el cartell complet d'actuacions

El Kanka serà l'encarregat d'obrir el cicle de concerts Nits Al Parc el divendres 5 de juliol a les 22 hores. El cantautor malagueny desborda art amb el seu particular estil modelat d'una manera quasi artesanal. El seu talent i naturalitat han captivat a crítica i públic allà per on ha passat. El Kanka continua malbaratant optimisme en les seues lletres i treballant per una música honesta molt enfocada a mostrar el que assega en el seu interior.

El dissabte 6 de juliol, també a les 22 hores, serà el torn de l'homenatge a Mecano 'Em costa tant oblidar-te'. Una jornada per a reviure al grup més important del pop espanyol amb la millor banda homenatge, de gira per Espanya per temps limitat. El xou oferirà una reproducció exacta de Mecano, convertint-se en tota una sensació musical immersiva a través de la semblança física i vocal de Belén Alarcón amb Ana Torroja.

En este sentit, la banda interpretarà en directe tots els èxits de Mecano, respectant els arranjaments originals i la formació musical i instrumental. A més, l'espectacle reproduirà l'escenografia del xou original, el vestuari i les marcades coreografies. El concert continuarà amb una festa posterior ambientada en els 80' amb els Dj Mestressa (Marcos Amorós, David Lagos i Valentín Berenguer) i temàtica pròpia de la mítica dècada.

Actuació durant la pasada edició de Nits al Parc
Actuació durant la pasada edició de Nits al Parc

El primer cap de setmana el tancarà un espectacle per als més xicotets amb l'actuació del grup Cantajuegos el diumenge 7 de juliol a les 20 hores. Després d'un breu descans, la música deixarà pas a l'humor amb el primer monòleg el dimecres 10 del còmic Juan Amodeo, mentres que el dijous 11 arribarà el torn de la monologuista granadina Martita de Graná i el divendres 12 Goyo Jiménez amb el seu espectacle ‘Mistery Class’.

Tant el dissabte 13 com el diumenge 14 de juliol l'escenari l'ocupen dos dels grans còmics del moment: Galder Varas, amb la seua proposta ‘Això no és un xou’ i David Crespo, que arriba a Mutxamel amb ‘No creus els braços’. Els seus xous dinàmics i interactius amb el públic s'han convertit en tot un fenomen nacional, omplint grans sales de teatre amb un humor improvisat que genera espectacles únics. Tots els monòlegs són a les 22 hores i encara queden algunes entrades disponibles. Que no t'ho expliquen!

Destacats