Com veure a Carlos Latre gratis a Alacant el pròxim 12 de juny

L'humorista oferix un espectacle en l'ADDA la setmana vinent i amb un simple gest solidari pots aconseguir una invitació doble; també per a visitar el MARQ

Guardar

carlos latre
carlos latre
La versatilitat vocal i l'enginy a l'hora d'imitar ha convertit a Carlos Latre en un dels humoristes més reconeguts d'Espanya. El seu talent per a emular infinitat de veus de personatges i figures famoses li ha catapultat en les últimes dos dècades. Dimecres 12 de juny, Latre torna a Alacant amb un nou show en l'ADDA i existix la possibilitat d'anar a veure'l de manera gratuïta. En este article t'expliquem com aconseguir-lo.A més de formar part del jurat del programa musical ‘La teua cara em sona’, l'humorista també s'ha deixat veure en incomptables propostes televisives i ha fet els seus primers passos com a actor amb l'aparició en diverses pel·lícules còmiques. No obstant això, els escenaris de sales, teatres i auditoris sempre han sigut part de la seua essència per a donar-se a conéixer i la capital alacantina gaudirà de la seua presència (i la dels seus centenars de veus) la setmana que ve.Com poder veure a Carlos Latre gratis? És molt senzill, perquè tan sols s'ha de col·laborar amb un gest solidari que pot salvar fins a tres vides en la sèptima Marató de Sang d'Alacant. Totes les persones donants durant esta jornada obtindran una invitació doble per a gaudir d'este espectacle. En concret, la iniciativa es durà a terme el dilluns 10 de juny en el MARQ entre les 9:30h i les 21 hores.

Conscienciació i compromís

La donació de sang és un gest indispensable per a mantindre estables els bancs d'hospitals i centres sanitaris i cobrir la demanda diària de 2050 unitats de sang que requerixen els pacients tant per a urgències com per a intervencions rutinàries. Des del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) recorden la importància d'una acció que “pot salvar vides” i fan una crida a la sensibilitat i solidaritat de la ciutadania perquè se sume a esta col·lecta. Una marató de donació que este 2024 incorpora com a novetat la possibilitat de donar plasma.Igual que en edicions anteriors, comptarà amb un ampli equip de professionals sanitaris compost per metges, infermers i zeladors que s'encarregaran que la jornada es desenvolupe amb fluïdesa, seguretat i en òptimes condicions. Els requisits per a ser donant són tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos i gaudir de bona salut. A més, els voluntaris hauran d'acudir amb el seu DNI, sense estar en dejú i havent begut abundants líquids per a mantindre una adequada hidratació.

La generositat esta vegada té recompensa

El Dr. Carlos Clavijo, del CTCV, reconeix que “Alacant continua sent una ciutat molt conscienciada amb la donació de sang i el demostra amb la seua implicació i compromís en totes les campanyes”. Una generositat que en esta ocasió es veurà recompensada no sols amb la possibilitat de gaudir gratis de l'espectacle de Carlos Latre en l'ADDA, sinó que el mateix MARQ també entregarà una entrada a cada donant per a veure l'exposició “DINASTIES. Els Primers Regnes de l'Europa Prehistòrica”.Al seu torn, la regidoria de Festes de l'Ajuntament d'Alacant també ha anunciat que se sortejarà una entrada doble en la zona VIP situada en la Plaça dels Estels per a cadascun dels dies de les mascletàs durant les Fogueres 2024.

Arxivat a:

Destacats