Un cicle de concerts a la llum dels ciris arriba a Elx este cap de setmana

La programació del Centre Cultural Les Clarisses presenta ‘Entre Veles’ amb tres actuacions amb un encant especial al Pati dels Tarongers al llarg del mes de juny

Guardar

concierto velas
concierto velas
La ciutat d'Elx se suma al fenomen mundial dels espectacles musicals sota la llum dels ciris. Ho fa sota el paraigua de la programació que el Centre Cultural Les Clarisses proposa de cara al final de la primavera i l'inici de l'estiu. Així, el pati dels Tarongers s'estrena com a escenari privilegiat d'esta gran experiència multisensorial que inclou tres concerts únics que es fusionen per a generar el cicle ‘Entre Veles’.La nova proposta permet als assistents gaudir de grans èxits de la música actual en un format més clàssic, i en un dels llocs amb més encant d'Elx. La dolça harmonia i melodia de pianos, violins i violoncels, entre altres instruments, s'entrellaça amb la llum dels ciris per a proporcionar a les actuacions un ambient acollidor i una aura especial que enamora en un entorn acuradament il·luminat.El programa comença este dissabte 15 de juny a través del primer concert ‘Entre Veles: Piano Pop Classics’, amb versions més relaxades de famoses cançons d'estil pop. El segon lliurament continua el 22 de juny amb ‘Entre Veles: Cellos Tribute’ i el cicle culminarà el dissabte 29 de juny amb la proposta ‘Entre Veles: Abba Attraction’, una oportunitat única per a deixar-se enlluernar per l'ambient de les veles mentres escoltes versions clàssiques d'èxits com ‘Mamma Mia’, ‘Waterloo’ o ‘Dancing Queen’ del popular grup suec.Tots els concerts seran a les 22 hores al pati dels Tarongers de Les Clarisses, un xicotet tresor de la ciutat il·licitana. No obstant això, si encara estàs pensant a comprar les teues entrades, lamentablement l'èxit ha sigut tan elevat que tant les taquilles del Gran Teatre com el portal web Instanticket ja han penjat el cartell d'esgotat per a esta primera edició.

Activitats gratuïtes i monòlegs

Més enllà de la gran novetat, la programació de Les Clarisses presenta un potent component cultural amb propostes per a tots els gustos i públics com a recitals de música clàssica i grans monòlegs. En este sentit, una altra de les apostes musicals són els ‘Concerts Mínims’, que enguany complixen la seua tercera edició. Després de les actuacions de Johnny Casino (12 de maig) i Sanisidro (19 de maig), este diumenge a les 12 hores li arriba el torn al trio il·licità La 126 i a final del mes el cantant Javier Baeza (diumenge 30). Estos concerts replets de màgia són gratuïts i l'entrada és lliure fins a completar l'aforament.A més, tots els dijous de juliol a les 21 hores tindrà lloc ‘Clàssica Clarisses’, un cicle de recitals en els quals podran gaudir tots els amants de la música clàssica amb interpretacions úniques de piano. Així doncs, quatre reconeguts concertistes, María Zisi, Francisco Escoda, Jesús María Gómez i Alberto Picó, visitaran la ciutat il·licitana els dies 3, 4, 18 i 25 de juliol . En este cas, l'entrada es realitza a través d'una invitació que es pot arreplegar de manera gratuïta en la taquilla del Gran Teatre.Els amants dels riures i el bon humor també tindran l'oportunitat de gaudir d'un complet programa a través 'd'Humor d'Estiu’, que protagonitzarà les nits dels divendres a les 22 hores al llarg del mes juliol. Grans còmics i monologuistes com Marco Antonio (5 de juliol), Ana Polo (12 de juliol), Jam de Magma Comedy (19 de juliol) i Edén Serrano (26 de juliol) s'encarregaran de traure una gran riallada entre els assistents amb el seu particular segell humorístic. Les entrades per a estos espectacles es poden adquirir tant en el Gran Teatre com en Instanticket per un preu de 5 euros.

Arxivat a:

Destacats