Les Escoles Oficials d'Idiomes d'Alacant inicien el període de matriculació

La convocatòria ordinària per a presentar les sol·licituds es prolonga fins al 2 de juliol, mentres que del 13 al 17 de setembre s'obrirà una segona fase extraordinària

Guardar

Façana de l'EOI d'Alacant
Façana de l'EOI d'Alacant

El procés d'admissió i matrícula per a les Escoles Oficials d'Idiomes (EOI) de la Comunitat Valenciana i, per tant, de la província d'Alacant, ja ha començat. Tal com ha avançat la Consellería d'Educació, totes les persones interessades a cursar estudis d'idiomes durant el curs acadèmic 2024-2025 poden formalitzar la seua sol·licitud a través del portal Adminova des d'este dilluns 17 de juny.

En este sentit, el procés en convocatòria ordinària es pot fer de manera telemàtica fins al pròxim 2 de juliol. Encara així, la Conselleria recorda que s'obrirà un nou període d'admissió en convocatòria extraordinària des de les 12 hores del 13 de setembre fins a les 23:59 hores del 17 de setembre.

El procediment es farà de manera telemàtica mitjançant la presentació d'una sol·licitud en la qual l'interessat podrà triar un màxim de tres idiomes i fins a cinquanta combinacions horàries. A més, els candidats i candidates podran combinar diferents centres i modalitats: presencial, virtual i en el cas d'alguns idiomes particulars semipresencial.

Els resultats de l'adjudicació de vacants en convocatòria ordinària es podran consultar en la web el 10 de juliol, sent el període de formalització de matrícula de l'11 al 30 de juliol. Per part seua, en la convocatòria extraordinària de setembre els resultats de l'adjudicació estaran disponibles en la web el 20 de setembre i a partir d'eixe moment podran formalitzar la matrícula.

Entre els idiomes que s'impartiran en les EOI alacantines el pròxim curs acadèmic 2024-2025 es troben l'alemany, anglés, francés, italià, portugués, rus, valencià, àrab, basc, grec, japonés, romanés, xinés, neerlandés, finés, polonés i, per descomptat, també espanyol dirigit a persones estrangeres.

Estos prop de vint idiomes s'impartixen en les 74 ubicacions, entre seus i seccions, que les EOI tenen repartides a través de 68 municipis de les tres províncies. En concret, a Alacant els centres principals es localitzen a les ciutats d'Alacant, Elx, Orihuela, Alcoi, Torrevieja, Benidorm, Elda i Dénia, mentres que altres localitats del territori provincial com Calp, Ibi, Aspe, Sant Vicent del Raspeig, Crevillent, Almoradí i Guardamar del Segura disposen de seccions amb diversos idiomes disponibles.

Arxivat a:

Destacats