Este estiu torna el servei nocturn del TRAM

El 'Tramnochador' circularà de forma ininterrompuda en totes les línies els divendres, dissabtes i vespres de festiu fins al pròxim 31 d'agost

Guardar

Servicio nocturno tram alicante
Servicio nocturno tram alicante

Els desplaçaments durant les nits d'estiu tindrán este 2024, un any més, un servei especial nocturn del TRAM d'Alacant. Així, el conegut com 'Tramnochador' amplia el seu horari de circulació en els pròxims mesos per a facilitar la mobilitat de viatgers i viatgeres en transport públic durant la matinada. Després del gran acolliment del servei ininterromput durant les Fogueres 2024 i la prolongació al llarg dels Focs, a partir d'este divendres 5 de juliol torna la xarxa de tramvies nocturns durant l'estiu.

En este sentit, el servei es mantindrà fins al pròxim 31 d'agost i els trens circularan durant les 24 hores del dia tant els divendres com els dissabtes. A més, el dilluns 14 d'agost, vespra de la festivitat de l'Asunción de la Verge, també hi haurà horari ininterromput. Així doncs, el TRAM connectarà a la nit el centre d'Alacant amb els municipis de Benidorm (L1), Sant Vicent del Raspeig (L2), El Campello (L3) i Platja de Sant Joan (L4), amb parada en les diferents estacions i baixadors d'estos trajectes.

Este servei especial forma part de les iniciatives de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) per a consolidar Metrovalencia i el TRAM d´Alacant com les alternatives de transport preferides pels usuaris, entre les quals figuren no solament incrementar els serveis nocturns, sinó ampliar l'oferta a un nombre major de persones. Amb això, FGV explica en un comunicat que facilita l'accés a les principals àrees d'oci d'Alacant de forma segura, i arriba a milers de ciutadans i ciutadanes, sobretot joves, que es desplacen durant la matinada sense necessitat d'utilitzar vehicle propi.

Iniciativa extensible a la Línia 9

Igual que l'any passat, el començament dels serveis de circulació nocturna del TRAM també porta acompanyat l'extensió a la línia coneguda com El Mussol dels Marines. Esta connexió es tracta de la línia 9 del TRAM d'Alacant, que unix la ciutat de Benidorm amb Garganes, situada en el municipi d'Altea. Així, estos tramvies també ampliaran la seua circulació fins a la matinada els divendres i dissabtes.

Les freqüències dels trens i tramvies depenen de les diferents línies i de la franges horàries, per la qual cosa FGV aconsella als clients que s'informen en la pàgina web de TRAM d'Alacant, en el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client (900 72 04 72), en xarxes socials i en l'app oficial del servei

Destacats