El TRAM amplia el seu servei nocturn durant la setmana dels Focs

Les línies 2, 3 i 4 prolonguen l'horari entre el 25 i el 29 de juny per a facilitar els desplaçaments per a gaudir d'estos espectacles pirotècnics

Guardar

Persones fent ús del TRAM en horari nocturn
Persones fent ús del TRAM en horari nocturn

Després de cinc jornades en les quals el TRAM d'Alacant ha funcionat de manera ininterrompuda per a cobrir les necessitats de desplaçament durant les Fogueres 2024, esta setmana prosseguix amb un servei especial nocturn per a facilitar l'assistència als Focs. Així, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha previst a partir d'este dimarts 25 de juny la prolongació de l'horari habitual de tramvies fins a aproximadament les 02:00 de la matinada amb l'objectiu que tothom puga gaudir de la colorida pirotécnia.

Estos tradicionals espectacles de llum i color a Alacant es duran a terme cada nit a les 00:00 hores fins al dissabte 29 de juny des de la Platja del Cocó, la part final de l'arenal del Postiguet. Sens dubte, els castells de focs artificials suposen el millor final de festes després de la cremà dels monuments, per la qual cosa milers de persones es congreguen des de diferents punts de la ciutat per a contemplar este gran atractiu visual i auditiu.

En este sentit, s'utilitza una àmplia varietat d'efectes, des de coets i petards fins a figures i formes més complexes, com a cascades, palmeres i ventalls que generen dissenys innovadors i creatius. Una oportunitat meravellosa per a gaudir d'un espectacle lluminós de gran envergadura i per al qual el TRAM permetrà la reducció dels desplaçaments amb vehicle privat ampliant el servei tant de la L2 (Sant Vicent del Raspeig), com de la L3 (El Campello) i la L4 (Platja de Sant Joan).

En concret, els tramvies addicionals circularan fins a Estels abans del llançament dels castells de focs artificials i, a partir de la 00:45 h i fins a les 02:15 hores, començarà este servei especial nocturn amb diferents freqüències. Hi haurà quatre trens en direcció a Sant Vicent (a les 00:55h, 1:05, 1:15 i 1:55 hores), altres quatre al Campello (a les 0:50, 1:10, 2:05 i 2:15 hores) i tres a Plaça de La Corunya (a les 0:45, 1:00 i 1:50 hores). D'esta manera, FGV pretén facilitar l'accés i el retorn a casa de qui vullga gaudir de les sessions del concurs internacional de focs artificials des de la platja del Cocó.

L'entitat ferroviària gestionada per la Generalitat Valenciana ha explicat en un comunicat que per a més informació sobre els serveis, els usuaris poden consultar els horaris de pas en el telèfon d'informació d'Atenció al Client (900 72 04 72), así com en la pàgina web de TRAM Alacant, xarxes socials i l'app oficial de TRAM d'Alacant; també en les pròpies estacions i parades durant el recorregut dels tramvies.

 

 

Arxivat a:

Destacats