Orihuela organitza un concert gratuït a la llum dels ciris este divendres

Més de 3.000 ciris acompanyaran la interpretació d'èxits actuals a través d'instruments de música clàssica en una atmosfera íntima i acollidora

Guardar

candelight orihuela
candelight orihuela
La música a la llum dels ciris s'ha convertit en un autèntic fenomen mundial. Estos concerts, que proporcionen una experiència musical multisensorial, permeten gaudir de grans èxits actuals en un format més clàssic. Així, l'harmonia i melodia de pianos, violins i violoncels o instruments de vent s'entrellaça en un entorn acuradament il·luminat que genera un ambient acollidor i una aura especial que enamora. I este divendres 7 de juny, Orihuela acull una d'estes propostes de manera gratuïta.En concret, el concert es durà a terme a la Biblioteca María Moliner a les 21.30 hores i l'accés és lliure fins a completar l'aforament. En este sentit, el recinte s'omplirà amb més de 3.000 ciris i s'apagaran totes les llums elèctriques tradicionals d'este espai per a crear una atmosfera íntima i deixar-se inspirar per la posada en escena revolucionària.A través d'este teló de fons màgic, els espectadors se submergiran en un viatge musical inigualable que abasta des d'èxits pop actuals fins a melodies clàssiques des de la dècada dels anys setanta reinterpretades amb l'oboé de Germán Moya, la versatilitat tonal d'un instrument com la trompa sota el domini d'Antonio Pujol i la delicadesa de Juan José Teruel al piano.

Programa musical

El concert, sota el títol ‘Música de hui amb instruments clàssics’, presenta un programa musical que inclou una mescla de cançons icòniques de diferents estils i zones del món. De fet, l'experiència incorpora diferents elements a la seua posada en escena i gèneres molt variats com a pop, rock, òpera o fins i tot soul perquè les veles siguen el fil conductor per a descobrir diferents estils musicals.Així, el repertori d'esta proposta gratuïta a la llum dels ciris a la Biblioteca María Moliner d'Orihuela integra arranjaments de temes de grups com The Beatles, David Bowie, Mocedades, Mecano, Arde Bogotá, Vetusta Morla i Arcade Fire, entre altres.

Arxivat a:

Destacats