Visitar Alacant en Rodalies serà més fàcil en la recta final de Fogueres

Renfe reforça el sistema de trens durant les festes de la capital alacantina amb més de 25.000 places addicionals i establix diversos serveis nocturns

Guardar

Tren de Rodalies d'Alacant
Tren de Rodalies d'Alacant

La ciutat d'Alacant es troba immersa en la Fogueres 2024 i amb l'inici del cap de setmana llarg fins al dilluns 24 de juny es preveu l'arribada d'una gran quantitat de persones i visitants. En este sentit, la mobilitat es convertix en un element fonamental, per la qual cosa a més del reforç del transport per als desplaçaments a l'interior de la pròpia capital alacantina, Renfe també s'ha sumat a l'ona de les Fogueres de Sant Joan amb l'ampliació del seu servei de Rodalies.

Així, la companyia ferroviària ha augmentat amb 25.800 places addicionals des de diumenge passat 15 de juny amb diversos trens diürns per a permetre que persones d'altres municipis de la província pogueren assistir tant a les mascletàs com als diferents actes de les festes. A més, s'ha duplicat la capacitat de la majoria dels trens que circulen en les hores punta perquè els usuaris puguen gaudir de la festa pirotècnica i la resta d'esdeveniments de la setmana gran d'Alacant.

En concret, en la línia C-1 que unix la capital alacantina amb Múrcia, l'operadora estatal ha programat un total de 13 trens especials des de Crevillent. Este servici extraordinari, que també dotarà d'una major freqüència de trens al seu pas per Elx, estarà operatiu durant este cap de setmana i fins a la matinada del pròxim dimarts 25 de juny. Alguns d'ells ho faran en doble composició per a augmentar encara més la seua capacitat.

D'altra banda, la línia C-3, que connecta el cor d'Alacant amb el municipi de Sant Vicent del Raspeig, oferix d'igual forma altres quatre trens especials diaris en horari diürn. Al seu torn, Renfe ha inclòs la circulació de dos trens nocturns les matinades del 23 i del 24 de juny amb eixida des de la capital alacantina a la 1:00 i les 2:00. Un servici que s'estendrà amb un únic tren (1:00 hores) també durant la matinada del dimarts 25 de juny després de la vibrant Nit de la Cremà com a colofó de les festes.

Destacats