Com sopar i veure els focs artificials des del Castell de Santa Bàrbara

Encara ets a temps de reservar en el Baluard de la Reina del Castell amb una vista exclusiva i privilegiada als focs artificials de la platja del Cocó

Guardar

Sopars al Castell de Santa Bàrbara en els Focs
Sopars al Castell de Santa Bàrbara en els Focs

El final de les Fogueres de Sant Joan a Alacant marca l'inici d'una setmana repleta de màgia, colorit i molta pólvora. Els Focs Artificials des de la platja del Cocó són un dels moments més esperats per tots els alacantins i alacantines una vegada els monuments es consumixen en cendres en la Nit de la Cremà. Existixen molts racons amb una vista meravellosa per a contemplar estos espectacles pirotècnics (i que repassem en este mapa). Sens dubte, un dels més especials és el Castell de Santa Bàrbara.

Les faldes del Mont Benacantil oferixen grans possibilitats en diferents punts elevats, especialment en el cor del barri de Santa Creu, però tan sols existix una opció de poder veure els Focs des de l'interior de la fortalesa. Es tracta d'una proposta del patronat Alacant City&Beach, que torna este any 2024, i que permet sopar i observar les diferents figures pirotècniques que il·luminen el cel nocturn de la capital alacantina.

Així, esta experiència exclusiva inclou un menú degustació en el Baluard de la Reina del Castell de Santa Bàrbara amb una copa de benvinguda i una mostra del millor de la nostra gastronomia com adobats, formatges i embotits del Pinós, acompanyats de croquetes o broquetes de gambón. Tot això acompanyat d'una cervesa Mahou freda o un Vi D.O d'Alacant. Una vetlada inigualable des del qual deixar-se inspirar per la vista nocturna de la ciutat d'Alacant i, al mateix temps, contemplar els castells de focs en la mitjanit.

La fortalesa, que s'alça sobre el mont Benacantil i sosté “la cara del moro” mirant cap a la ciutat és un dels llocs més privilegiats per a veure els focs. La iniciativa se suma a les moltes activitats i plans que oferix l'emblemàtic castell alacantí començant per tastos de xocolate, vins, cerveses i productes de quilòmetres zero, mercats artesanals, visites guiades, que enguany incorporen una ruta nocturna misteriosa teatralitzada, així com opcions per a celebrar esdeveniments i congressos.

Horari de les Nits de Focs al Castell

Esta experiència comença cada dia a les 21 hores amb una copa de benvinguda. L'inici del sopar es produirà a les 21.30 hores, mentres que a les 00.00 arribarà el moment dels castells de focs artificials. Tot des d'una vista privilegiada de tota la ciutat. A què sona bé? Perquè només hauràs de reservar el dia que preferisques de Nits de Focs al Castell,​​​​​​​ que tindran lloc des del 25 al 29 de juny a les 21 hores i que promet ser un dels punts de trobada més màgics d'Alacant en eixes nits d'estiu.

Destacats