El TRAM modifica este dissabte el servei entre Altea i Calp

El trajecte entre ambdues localitats es realitzarà amb autobús durant les primeres hores del matí per proves tècniques en el viaducte de l'Algar

Guardar

Estació del TRAM de Calp
Estació del TRAM de Calp

La línia 9 del TRAM d'Alacant, que connecta Benidorm amb Dénia, patirà un canvi en el servei durant este dissabte 6 de juny en el tram entre Altea i Calp. Així l'ha anunciat este matí Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) amb motiu dels treballs tècnics d'inspección i monitoratge previstos en el viaducte de l'Algar.

En este sentit, les proves i les labors de manteniment obliguen a tancar temporalment la circulació de tramvies entre les estacions de Garganes i Calp, per la qual cosa l'entitat ferroviària gestionada per la Generalitat Valenciana oferirà un servei alternatiu amb autobús entre les 8:15h i les 11 hores en aquest tram.

Així, els usuaris que viatgen fins a Garganes el podran fer amb tren, però aquelles que desitgen continuar el trajecte cap als municipis de la Marina Alta hauran de transbordar a un autobús. En el sentit contrari, hauran de fer el propi en l'estació de Calp.

La parada d'autobús a Altea se situarà en la N-332 en el carrer La Mar i la de Calp enfront de l'estació, mentre que els baixadors de Cap Negret i Olla Altea quedaran sense servei a primera hora del matí, coincidint amb els treballs de l'Algar, recuperant el mateix quan estos concloguen cap a les 11 hores.

Abans de l'obertura s'establirà una parada d'autobús, tant en sentit ascendent com a descendent, en el carrer Catarroja, propera a la parada de Garganes. Les arribades i eixides dels trens afectats mantindran els horaris establits, mentre que l'eixida dels autobusos es realitzarà una vegada efectuats els transbords entre tren i autobús.

Tramnochador

Este cap de setmana, tant divendres com dissabte, és el primer en el qual el TRAM establix el seu servici especial nocturn. Així, el conjunt de línies de la xarxa ferroviària d'FGV a la província d'Alacant mantindrà un horari ininterromput per a connectar el centre de la capital alacantina amb Platja de Sant Joan (L4) i els municipis de Benidorm (L1), Sant Vicent del Raspeig (L2), El Campello (L3).

A més, igual que l'any passat, el començament dels servicis de circulació nocturna del TRAM també s'estén a la línia coneguda com El Mussol dels Marines, entre Benidorm i Dénia. Per tant, els usuaris d'esta línia 9 podran viatjar amb diferents freqüències al llarg de tot el trajecte entre el divendres 5 i el diumenge 7 de juliol, excepte el període de temps establit per a les proves tècniques de l'Algar.

Destacats