El 'Coso Multicolor' omplirà Alacant de confeti i diversió este dissabte

Tot el que has de saber d'una de les desfilades més animades de les Fogueres, que torna als carrers del centre de la ciutat amb música, alegria, color i ambient festiu

Guardar

Desfilada a Alacant durant les Fogueres
Desfilada a Alacant durant les Fogueres

El dilluns 24 de juny els monuments foguerils van desaparéixer entre la cendra en la Nit de la Cremà, però la ressaca de les Fogueres encara continua a Alacant. I no sols ho fa amb els castells de focs artificials que durant tota la setmana il·luminen el cel nocturn des de la platja del Cocó, sinó que este dissabte 29 de juny ho fa també amb la celebració del 'Coso Multicolor'. Es tracta de la segona edició d'esta particular desfilada després que la Federació de Fogueres el recuperara després de més d'una dècada d'absència en 2023.

Així, el centre de la capital alacantina es convertirà des de les 20 hores en el punt neuràlgic i l'escenari d'este entretingut cercaviles que omplirà la ciutat de colorit, alegria i ambient fester. Les diferents belleas i dames de cadascuna de les Fogueres que conformen les festes d'Alacant desfilaran vestides amb els vestits de núvia alacantina sobre diferents carrosses decorades llançant confeti al llarg del recorregut.

En total, més de 2.000 quilos de confeti banyaran la desfilada en una pluja multicolor per a acomiadar les Fogueres 2024. Esta explosió de colors afegirà un toc màgic a l'esdeveniment, creant un espectacle visual que promet meravellar a tots els assistents. Sens dubte, un pla imprescindible per a este cap de setmana a Alacant que se sumarà a l'últim llançament pirotècnic del concurs de Focs Artificials.

Un carrer ple de confeti
Un carrer ple de confeti

Novetats del Coso Multicolor 2024

El Coso Multicolor ha recuperat l'essència dels seus orígens després que en la primera dècada del segle XXI anara perdent protagonisme fins a esvair-se per complet. En esta edició, esta singular desfilada tornarà amb més força i, a més, amb tres importants novetats, perquè també podran participar els presidents infantils de cada foguera. Al seu torn, la música en directe recupera tot el protagonisme i les bandes inundaran els carrers per a acompanyar amb la seua inconfusible melodia als participants en el coso multicolor.

L'últim dels canvis respecte a l'any 2023 és la modificació en el recorregut, amb el qual es pretén conjuminar encara més públic en una oportunitat única per a gaudir de prop de l'esplendor de les carrosses, el confeti i la vibrant atmosfera festiva. En esta ocasió l'itinerari s'ampliarà, per la qual cosa la desfilada arrancarà a partir de les 20 hores en l'avinguda de l'Estació per a vorejar la plaça dels Estels i continuar per Alfonso el Savi fins a la Rambla. La comitiva continuarà pel carrer Altamira fins a desembocar en la plaça de l'Ajuntament d'Alacant.

Destacats